Sportsbetting - Vinn pengar på sport

Betting och sportsbetting är något som har funnit under alla år. Spelbolag började anamma detta och insåg möjligheterna i att tjäna pengar. Självklart har det alltid funnits en svart marknad men deras omsättning är inte i närheten av vad spelbolagens. Ladbrokes var ett av de första spelbolagen som grundades. Redan 1886 startade Ladbrokes upp sin verksamhet och då organiserade man spel på hästar men nu kan du spela på allt, betting på fotboll, betting på tennis, ja, mer eller mindre på allt som sagt och innan du fortsätter läsa vidare så hittar du speltips, artiklar och information om Premier League hos Betsson - ett av världens största spelbolag!

Utbudet på betting är stort

Sen dess har betting utvecklats år efter år och idag kan du spela och satsa på i princip allt. Under 90-talet blev det mer och mer populärt att man kunde spela genom internet. Svenska Spel startade upp sin spelverksamhet på internet 1999 och började erbjuda en mycket bekvämare form av betting. Idag finns det hundratals olika spelbolag på internet och du känner säkerligen till många av dem. Bolag som Betsson, Unibet och Betfair är några av de största spelbolagen på marknaden.

Svenska spel är stora

I Sverige finns det något som heter spelmonopol. Det betyder att endast Svenska Spel, som är ägt av svenska staten, har rätt tillsammans med bland annat ATG att anordna spel i Sverige. Om man jämför till exempel oddsen som Svenska Spel erbjuder med oddsen från de internetbaserade spelbolagen är det en väsentlig skillnad. Oddsen är nästintill alltid bättre hos spelbolagen på nätet än hos Svenska Spel. Och är du en storspelare skall du verkligen inte spela på Svenska Spel, då du endast kan satsa 500 SEK som mest per odds. Detta gör att många svenskar, med all rätt, vänder sig till spelbolag som har sitt säte utanför Sverige. Sportsbetting har utvecklats enormt på sistone.

Olika spelformer hos bettingföretagen

Som vi tidigare nämnde, kan du spela på i princip allt. Udda satsningar som hur många hörnor det blir i en match, vem som får första kortet eller hur många utvisningsminuter det blir i en hockeymatch är inga ovanliga alternativ. Något annat som har blivit mer och mer populärt de senaste åren är så kallad "Live Betting". Det betyder att du kan placera vad under tiden matchen spelas. Till exempel vilket lag som gör matchens nästa mål eller vem som får matchens nästa hörna. Som du förstår finns det otroligt många alternativ om du vill börja med Sportsbetting.

Många ger tips

Idag finns det dessutom massvis med sidor där du kan ta del av speltips. Många är kanske inte särskilt insatta i de olika sporterna och då finns det mycket bra möjligheter genom olika webbsajter på internet. Du kan få ta del av väldigt många professionella analyser av matcher, både på svenska och engelska. Oftast är dessa så kallade ”rekar” helt gratis men de kan även kosta en viss summa pengar. Vi rekommenderar dig att ta del av rekar som är gratis innan du börjar betala för dessa.

Spela för att vinna

För bra engelska betting tips kan vi rekommendera denna sida: casinozone.eu. Idag finns det en hel del spelare som livnär sig på Sportsbetting. Detta är inte alls ovanligt då man kan i många fall spela ut spelbolagen genom att ha bättre koll på de lägre divisionerna. Om du känner för att ge Sportsbetting en chans finns det massvis med guider och hjälp på internet att läsa. Vem vet, möjligtvis blir du en mästare på odds.