Spelbolag - Spela hos svenska spelbolag

Det är många här som läser om svenska landslagen och samtidigt gillar att spela lite om pengar på sport. Det är så klart alltid lite extra roligt att satsa pengar när Sverige spelar viktiga matcher. Det ger ännu mer glädje när Sverige väl vinner och så klart lite mer sorg när de förlorar. Vi får hoppas att det går så bra som möjligt nu till Fotbolls-VM. Vi tänkte här presentera lite olika spelbolag som man kan spela hos och förklara hur det fungerar.

Stort utbud av spelbolag

Det finns idag många spelbolag och casinon att välja mellan och det första man bör tänka på är att man har nästa alltid rätt till en bonus när man gör sin första insättning. Denna bonus får man bara en gång per spelbolag och spelare så det kan vara bra att försöka maximera den.

Bonusar kan du räkna med

Spelbolagen ger alltså nya spelare en bonus vid första insättningen. Den vanligaste bonusen är 100 % upp till 1000 kronor på första insättningen. Där är det helt klart mest fördelaktigt att sätta in 1000 kronor för att sedan få 2000 kronor att spela för. Seriösa spelbolag ger alltid en bonus till nya kunder och blir du inte erbjuden en bonus så skulle vi inte välja att spela där.

Omsättningskrav bör du ha koll på

Det går inte att bara sätta in pengar, få en bonus hos spelbolagen och sedan ta ut pengar. Det hade varit lite för lätt utan det finns ett omsättningskrav. Du måste omsätta din bonus ett visst antal gånger på sportsbetting. Det kanske fungerar som så att du måste satsa 3 gånger din bonus på sport till ett odds på 1,50 eller högre.

Spela och tjäna pengar

Det är alltså ganska enkelt att omsätta en bonus och sedan är pengarna dina att behålla och spela vidare eller ta ut. Har du någon fråga om bonusar eller spelbolag som får du gärna höra av dig till oss på SvenskaLandslag.se.