Speltips och live streaming en bra kombination

Vi är många som gillar att följa våra favoritlag inom svensk fotboll och hockey. Just perioden april – maj är en härlig tid på året då Allsvenskan drar igång och Elitserien avgörs. Vi som är stora fans av våra klubbar planerar alltid vår tid efter när matcher är. Allt kretsar kring klubben eller laget. Dessutom vill man ju så klart alltid se sitt lag ”live”. Antingen gör vi det genom att abonnera på CMore eller Viasat eller så söker vi upp matcherna på nätet och ser dem via live streaming. Med live streaming menas att du kan se matchen via din dator, mobil eller surfplatta med viss fördröjning över nätet. Allt du behöver då är en uppkoppling.

Spelbolagen erbjuder live streamad sport

Flera spelbolag har live streamingen som en förmån för befintliga kunder. Ibland kan du t.om se vissa matcher gratis och numera behöver du inte ens ett konto. Att kunna spela på matcher i Allsvenskan eller Elitserien och samtidigt se dem via live streaming höjer spänningen avsevärt. De stora spelbolagen erbjuder löpande och rörliga odds under matcherna där det finns mängder av olika spelalternativ. Hörnspel är t.ex vanligt förekommande under fotbollsmatcher.

Vilket lag får nästa hörna? Eller vilket lag kommer först till 9 hörnor i matchen? Det finns således väldigt många annorlunda spelvarianter som höjer pulsen och gör en helt vanlig match till något alldeles extra.

Svensktspel.nu tipsar om båda delarna

En sajt som fokuserar på svenska speltips och livestream är svensktspel.nu. Svensktspel.nu tipsar om heta fotbollsmatcher och var du kan se matchen via live streaming. Speltipsen handlar allt som oftast om Allsvenskan och Elitserien men även om de utländska ligorna Premier League, Serie-A och La-Liga.

Störst för oss svenskar är förmodligen den brittiska fotbollen och Tipslördag! Stryktipset har under årtionden varit veckans höjdpunkt för många av oss. Svenska Spels kupong där du ska pricka rätt i 13 matcher har hängt med oss i snart 100 år. Stryktipset hade premiär 1934 och printade sig fast i svenskarnas hjärtan främst under 1970-80 talet med den engelska ligafotbollen.

Svensktspel.nu leverera ibland stryktipsförslag och diskuterar olika r-system för att hitta den bästa lösningen att nå 13 rätt. Vilken typ av r-system är vettiga att använda sig av? Ska man anpassa kupongen efter systemet eller tvärtom? Valet av att man kan spela så många olika typer av systemet gör att det skapar diskussioner mellan oss som har intresset. Vilka matcher bör garderas? Vilka spikar tar vi ut osv..

Spel ska vara kul!

Det absolut viktigaste om du spelar på dina matcher är att du ska tycka att det är kul och även okej att förlora dina satsade pengar. Vid årsskiftet 2018-2019 reglerades den svenska spelmarknaden vilket har underlättat för oss svenskar att ta kontroll över vårt spelande. Det har blivit enklare att pausa sitt spel och smidigare att hantera insättningsgränser och förlustgränser hos samtliga svenska spelsajter. Mycket bra tycker vi och framförallt ett bra stöd för dig som gillar speltips och live streamad sport hos spelbolagen.