De största sportevenemangen 2019

2019 är kanske inte det mest galna året med sporthändelser eftersom det varken spelas VM eller EM i fotboll för herrar, eller något OS för den delen. Det innebär dock inte att det inte finns saker att se fram emot, snarare tvärtom. Här gås de största evenemangen igenom där du hittar bäst marknader för betting och odds under sportåret 2019.

Handbolls-VM

I skrivande stund pågår handbolls-VM i Tyskland och Danmark. Sverige deltar och har stora chanser på medalj men det är Danmark och Frankrike som är störst favoriter till guldet. Handboll är en väldigt tittarvänlig sport och det går att ta del av många kampanjer under mästerskapet. Bland annat erbjuder sponsorn av mästerskapet, Unibet, vinstboostar på Sveriges matcher och man sänder också samtliga matcher under mästerskapet.

/handboll.jpg

VM i alpint i Åre

Åre står som värd för världsmästerskapet i Alpint mellan den 5-17 januari och det återstår att se om det blir några guld för de svenska åkarna. I OS 2018 tog Sverige två guld i alpint och förhoppningsvis taggar de svenska åkarna till extra mycket när det VM på hemmaplan. Du kommer oavsett vilket att hitta bra odds på mästerskapet.

VM i skidskytte i Östersund

Ganska exakt en månad efter VM i alpint arrangeras VM i skidskytte en dryg timmes bilfärd söderut från alpin-värdstaden Åre. Det är Östersund som har äran att arrangera VM i skidskytte och de svenska förhoppningarna är stora efter succén i OS. Då tog de unga svenska åkarna flertalet medaljer och det återstår att se om man upprepar framgångarna under VM på hemmaplan.

VM i ishockey

Richard Grönborg gör sitt sista mästerskap som ansvarig för Tre Kronor och frågan är om han kan lyfta fram de blågula stjärnorna till ett tredje OS-guld. Grönborg har gjort ett formidabelt jobb genom att övertala NHL-stjärnor att ställa upp vilket har gjort att Sverige två år i rad har haft otroliga lag som lyckats bärga två raka guld. Blir det ytterligare ett när han nu gör sitt sista mästerskap som ansvarig för Tre Kronor? Datumen för turneringen är 10-26 maj och mästerskapet spelas i Bratislava och Kosice i Slovakien.

VM i fotboll (Damer)

Damerna ska spela ett fotbolls-VM som går i Frankrike. 24 lag gör upp om titeln som världens bästa fotbollslag och Sverige som aldrig vunnit turneringen spelar i grupp F tillsammans med Chile, Thailand och USA. Nyckelmötet blir utan tvekan det mot USA som är favoriter att vinna hela turneringen. Det kommer bli bra odds, många bonusar och förhoppningsvis ännu en fin fotbollssommar likt den som den vi fick uppleva 2018 i Ryssland.