Reser - Spel att spela på bilsemestern

Alla vet att när man är på en bilsemester kan det vara en utmaning eftersom det snabbt kan förvandlas till en katastrof. Detta är i allmänhet orsakas av ren tristess. Alla barnen kommer att bli uttråkade och om du inte har förberett för den långa resan. Så innan du åker på din familj semester med bil är det en bra idé att ha en plan som omfattar en mängd olika bilspel. Ett sådant spel är ”Road Trip bingo”. Du kan köpa bingobrickor eller så kan du göra dem själv och skriva ut dem. Varje kort kommer att behöva bilder av saker som du kan se när du kör och sätta dem i bingo rader, precis som en vanlig bingobricka. Därefter instruerar du alla att markera de artiklar som de ser och att ringa bingo när de får fyra i rad. Du kan göra upp flera olika listor så att spelet kan spelas flera gånger.

Ett annat bra spel är alfabets spelet. Du spelar det genom att hitta alla bokstäver i alfabetet genom att ta bokstäver från de olika vägmärkena och registreringsskyltar från fordon. Fortsätt spelet tills den första personen har hittat alla 29 bokstäverna.

Du kan också spela vad som kallas ”Trip” spelet. Det är där du har en person börja med att säga att de tar en resa och sedan lägga till ord eller två som "med en tandborste" och sedan måste nästa spelare ta den meningen och inkluderar den första personen ord och sedan lägga till sitt ord och fortsätta att göra detta tills det inte finns någon som inte längre kan komma ihåg hur meningen började.

Du kan också göra en skattjakt till resan. Se till att skriva ut ett par kopior med alla objekt som alla måste hitta medans du kör bilen. Ge alla varsin kopia och sedan instruera dem att markera alla objekt på listan som de råkar se när ni åker på vägen. Den som markerat ut och hittat alla sina artiklar på sin lista först är vinnaren.

Du kan också ta alla olika registreringsskyltar och deras nummer och försöka göra ord och meningar ur bokstäverna som finns på plattorna. Till exempel om någon hade en skylt som läser ELD 123 ska man bygga en mening där första bokstaven på ordet använder en bokstav ur registreringsskylten . Det roliga är att försöka se hur många olika fraser som du kan komma på och vem som kan komma på flest eller den roligaste.