Italiensk fotboll hos Ladbrokes

Fotbollen i Italien är väldigt stor. Det är mer eller mindre en passion för många, eller rättare sagt religion. De två högsta ligorna i Italien heter Serie A och Serie B. Serie A domineras ofta av världskända lag som Juventus, AC Milan, Inter, Roma, Napolio och Lazio. Detta är lag som du ofta även ser till exempel i Champions League. Många ställer sig frågan vilken liga som är bäst i världen. Det brukar vara snack om Premier League, La Liga och Serie A. Vilken liga som är bäst låter vi förbli osagt men en sak är säker, svenska folket gillar att spela på italiensk fotboll.

På nätet finns det massor av spel på italiensk fotboll långt ner i divisionerna. Ett spelbolag som är duktiga på fotboll i Italien är Ladbrokes. Hos Ladbrokes finner du de bästa oddsen och erbjudandena. Som ny spelare får du till exempel en insättningsbonus upp till 1000 kronor. Detta betyder att om du sätter in 1000 kronor har du totalt 2000 kronor att spela för.

Har du någonsin hört talas om Europatipset? Självklart har du gjort det. Europatipset är något som Svenska Spel anordnar och det går att spela på onsdagar och söndagar. Under söndagarna domineras "kupongen" av Italienska matcher när ligorna är igång. Anledningarna till att det är så populärt för svenskar att spela på italiensk fotboll beror på många faktorer men framförallt att många har ett favoritlag i Italien. Och har man ett favoritlag i ett land blir det genast mycket trevligare att satsa lite pengar.

Sportsbetting är i dag mycket populärt som du säkert förstår och som vi skrev tidigare kan vi rekommendera att du öppnar ett konto hos Ladbrokes. Om du spelar hos Ladbrokes kan du till och med spela live, alltså live betting med andra ord. Detta är mycket roligt men det krävs att du har is i magen och besitter en del kunskap annars kan det gå lite sämre.